Begynderinfo

I Aviators gør vi en ekstra indsats for begyndere.

Som begynder er der mange spørgsmål man gerne vil have svar på før man f.eks. køber grej, eller tager første flyvetur. Men det er også tit de spørgsmål folk i klubben stiller, der kan være en god hjælp. Det er svære at huske det helt og svært at sikre sig, at alt er som det skal være. Der er mange nye ting at sætte sig ind i. Og det har vi jo alle i klubben været igennem. Så der er altid en der lige ved hvordan et problem skal løses. Men der er da stadig mange af os der er usikker på et eller flere områder. Men så har vi jo hinanden, at støtte os op af. Og det er jo sådan set helt essensen med klubben.

Vi får en gang imellem besøg af en begynder der har været ude for at teste sit nye grej på en lokal mark.

Flyveturen har sjældent varet mere end 10 sekunder. Og har kostet en del penge, i form af ødelagt udstyr. Det er en rigtig trist start, på denne ellers dejlige hobby.

Så kom ud og snak med os, et par spørgsmål koster ikke noget.

Er du typen der ikke kan vente og bare vil i gang med at bestille grej med det samme, kommer der her et par tips til radioanlæg og  model:

Radioanlæg

Køber du et Futaba anlæg, vil det være muligt at koble en lære sender til dit anlæg. Det er selvfølgelig også muligt med andre typer anlæg, vi har bare kun udstyr til Futaba. Med et såkaldt lære/elev system er det let og stort set risiko frit at lære at flyve modelfly. Fordelen ved lære/elev systemet er at både lære og elev har en sender i hånden. Og så snart eleven er i problemer. Kan læren hurtigt tage over, ved bare at trykke på en knap.

Model

Der findes mange bud på hvad en gode begynder model er. Det kunne være:

Delta vinge: Swift 2 (billig, sjov og meget robust)swift-freedom

 

 

Multiplex_EasyGlider_proSvævefly: Multiplex EasyGlider pro (med en fornuftig børsteløs motor)

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til en snak om hvilket udstyr der dækker dine behov bedst.
Kig ud en klubaften eller ring til en af vores kontaktpersoner.

 Kontaktpersoner: Jesper Christensen (21811461) – Peter Skotte (22492663)