DreiMed over 50 piloter fra 13 lande er der lagt op til to dage med konkurrence på absolut topplan når den danske afdeling af World Cup flyves i Aaalborg omkring Kristi Himmelfart. Der flyves i to klasser. Hastighedsflyvning (Speed) og Kampflyvning (Combat).

 

I Speed flyver de meget specielle modeller rundt om piloten med op mod 300 km/t.

aalborgI Combat kæmper to piloter om at tage flest klip af en papir streamer hæftet på modstandernes fly. Modellerne er meget manøvredygtige og kampen ender hurtigt i et forrygende hundeslagsmål.

Mange ældre modelflyvere har sikkert oplevet linestyring nogle år tilbage. Nu er der en helt unik chance for ikke alene at genopleve disse meget specielle modelflyve klasser men også at se nogle af verdens bedste piloter kæmpe med deres extremt specialiserede modelfly.

Har du ikke oplevet linestyring før er dette en kæmpe chance for at se denne fasinerende gren af modelflyvningen.

Konkurrencen i Aalborg er ikke alene en World Cup konkurrence men også den anden del i en serie af tre konkurrencer der flyves over en uge i Sverige, Danmark og Tyskland.

Konkurrencen flyves på Modelflyveklubben Aviators baner ved Hesteskoen. Konkurrencen løber over to dage. Onsdag den 1/6 og torsdag den 2/6. Torsdag er Kristi Himmelfartsdag og derfor en fridag i Danmark.

Kørselsvejledning og mere information om stævnet kan findes på hjemmesiden for konkurrencen:

http://www.f2d.dk/konk/drei-2011.htm